IP Produkter I Reftele AB
Verksamheten startades 1988, ägs och drivs som privat aktiebolag. Sysselsätter idag 4 personer.

Affärside
Förse industri, verkstad, och enskilda med maskinell utrustning, redskap, tillbehör, förbrukningsartiklar och material med konkurrenskraftiga priser och bästa service.

Verksamheter
Försäljning av industriförnödenheter såsom svetsgaser, svetstråd, förbrukningsartiklar, skyddsutrustning, tillsatser mm mm Försäljning av maskiner, verktyg och tillbehör för proffessionellt bruk. Försäljning av gasol både för industriellt bruk och privatpersoners fritid som ex.vis till husbilar, husvagnar, grillar och terassvärmare. Försäljning av cyklar och tillbehör.

Cykelförsäljningen
Startade i blygsam skala 1999 med försäljning direkt till privatpersoner från verksamhetslokalen i Reftele. Försäljning via internet tillkom och har resulterat i en landstäckande försäljning över hela Sverige. Vi har dessutom utökat med återförsäljare i regionen runt Värnamo och Gislaveds,Helsingborgs kommuner. Nya återförsäljare upptages efter ansökan och bedömning med friprövningsrätt.

IP Cyklar.se har till kommit för att utöka servicen och underlätta för våra nuvarande och blivande kunder samt återförsäljare.

Adress till oss:
IP Produkter AB
Värnamovägen 1

33375 Reftele

Tel. 0371-21372

Org.nummer: 556309-1973